International Private Security SRL, Piatra-Neamţ

actualizat în 26 iulie 2018

Orar cu publicul

vineriVDeschis non stop
sâmbătăSDeschis non stop
duminicăDDeschis non stop
luniLDeschis non stop
marţiMaDeschis non stop
miercuriMiDeschis non stop
joiJDeschis non stop

Descriere

International Private Security reprezinta un punct de referinta în domeniul activitatilor de paza si protectie, oferind un spectru vast de servicii de securitate, eficiente si flexibile. IPS ofera servicii specializate de: paza si protectie comerciala, personala si a zonelor industriale si rezidentiale, instalare de sisteme de alarma antiefractie, instalare de sisteme de alarma la incendii, sisteme de supraveghere video, insotire de valori si garda de corp. Strategia de personal se bazeaza pe stabilirea cu exactitate a responsabilitatilor si atributiilor fiecarui membru, care este special antrenat si capabil de a se adapta la variatele probleme de securitate. IPS dispune de o dotare tehnica moderna si mijloace auto de patrulare si interventie capabile de deplasare rapida si interventie la orice tip de obiectiv. Dispeceratul de monitorizare a sistemelor electronice de alarmare permite interventia rapida în momentul producerii unui eveniment.


Profil lung
International Private Security reprezintă un punct de referinţă în domeniul activităţilor de pază şi protecţie, oferind un spectru vast de servicii de securitate, eficiente şi flexibile.IPS oferă servicii specializate de: pază şi protecţie comercială, personală şi a zonelor industriale şi rezidenţiale, instalare de sisteme de alarmă antiefracţie, instalare de sisteme de alarmă la incendii, sisteme de supraveghere video, însoţire de valori şi gardă de corp.Strategia de personal se bazeaza pe stabilirea cu exactitate a responsabilitatilor si atributiilor fiecarui membru, care este special antrenat si capabil de a se adapta la variatele probleme de securitate. IPS dispune de o dotare tehnica moderna si mijloace auto de patrulare si interventie capabile de deplasare rapida si interventie la orice tip de obiectiv. Dispeceratul de monitorizare a sistemelor electronice de alarmare permite intervenţia rapidă în momentul producerii unui eveniment.International Private Security dispune de puncte de lucru in urmatoarele locatii:PIATRA NEAMT, BICAZ, ROMAN, TARGU-NEAMT, SAVINESTI.Pentru detalii suplimentare si viitoare colaborari nu ezitati sa ne contactati!
Cuvinte cheie:
Paza, Servicii de securitate, Servicii de protectie, Servicii de paza, Agentii de paza, Garda de corp, Agentii de protectie, Agenti paza, Transport valori, Paza bunuri, Agenti paza resedinte, Supraveghere video, Consultanţă pază, Consultanta sisteme antiefractie, Consultanta supraveghere video, Consultanta sisteme supraveghere, Sisteme de securitate, Consultanta sisteme supraveghere video, Alarma, Paza si securitate, Personal de paza, Protectie si transport de valori, Protectie, Protectia persoanelor, Interventie securitate, Paza efective umane, Consultanta sonorizare profesionala paza, Consultanta alarmare efractie, Interventie, Supraveghere, Tehnica securitate, Alarmare, Dispecerat, Avertizare, Alarma antiefractie, Alarma incendiu, Insotire valori, Standarde paza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
International Private Security SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre International Private Security SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. B-Dul. Decebal Nr. 1, Bl. I1, Sc. E, Et. Parter, Ap. 60
  610124  Piatra-Neamţ
  0233 220 442
 2. Strada Orhei, Bl. T1, Sc. A, Ap. 27
    Piatra-Neamţ
  0233/212.295
 3. Strada Ana Ipatescu, Bl. A 14, Sc. D, Et. P, Ap. 64
  610005  Piatra-Neamţ
  0233 234 777
 4. Strada Ecaterina Teodoroiu Nr. 4
  610072  Piatra-Neamţ
  0233 214 582
 5. Str.Pictor Grigorescu,Sc.A
  610059  Piatra-Neamţ
  0233 226 021
 6. Strada Dumbravei Nr. 6
  610202  Piatra-Neamţ
  0233 215 820
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere