Telekom Piatra Neamt, Piatra-Neamţ

15 Păreri
Telekom Piatra Neamt
Bdul Republicii Nr.2
610005 Piatra-Neamţ
Neamţ
ultima actualizare a fost acum o lună

Informaţii detaliate

Nume anterioare
Romtelecom

Descriere

 1. Abonamente telefon
 2. Asistenta factura
 3. Cariere
 4. Magazine
 5. Oferte
 6. Reincrcare cartela
Cuvinte cheie:
Telefonie, Furnizor de servicii de telecomunicatii, Internet, Televiziune
Produse
smartphones, telefon dual sim, telefon single sim, tablete pc, laptop, accesorii telefoane, televizoare
Servicii
magentaone, servicii de telefonie mobila, servicii de telefonie fixa, telekom tv, reîncărcare cartelă, cartele telekom, televiziune prin satelit, televiziune prin internet iptv, internet broadband, abonamente telefonie fixă, asistenţă servicii voce, net 1 gbps
Mărci
acer, allview, apple, htc, huawei, nokia, samsung, sony, telekom, zte
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Telekom Piatra Neamt apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

leonard manaila

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Aștept de săptămâni bune să mă anunțe pentru un riseivar HD nu sânt pe stoc mă întreb reușiți să îmi oferiți pună termin contractul unul ,de răspuns la telefon e greu la sediul piatra neamț

, cu mai mult de 6 luni în urmă

tvr 1 si 2,semnal slab.astazi 05 dec 2017 la ora 22.30/cam de una ora se pierde si revine semnalul cam la 5-7 sec.am sunat sa concretizez cauza.dar degeaba.nu raspunde nimeni!

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am reziliat contractul, iar Telekom imi trimite in continuare factura. Semnalul la Internet si TV este transmis dupa bunul lor plac. Pe factura scrie ca am si mobil, iar eu nu am primit de la ei asa ceva.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Recent am ramas fara internet si, implicit, fara TV (am IPTV), am sunat la Bucuresti (la nr. 0800.800.800, acolo raspund mai repede), iar cei de acolo m-au asigurat ca problema se va rezolva in cursul acelei zile. Nimic. A doua zi, am sumat iarasi, aceeasi asigurare - se va remedia. Minciuni. Am avut ghimionul sa urmeze week-end-ul prelungit de Sf. Maria, cand nu s-a lucrat, asa ca, in tot acest timp, am avut numai ganduri "bune" la adresa Telekom. Telefoanele ce au urmat la Bucuresti, au avut acelasi raspuns, pe care nu are rost sa vi-l mai amintesc. Nu inteleg cum isi fac treaba cei de acolo sau cei care primesc sesizarea ulterior. Dupa ce au trecut zilele libere, m-am dus la magazinul Telekom din Piatra Neamt, unde, din fericire, am discutat cu d-na GAINA ELENA, care a luat legatura cu sefa dumneaei, d-na AILICAI. A fost apelata o echipa de pe teren si problema mea a fost rezolvata in mai putin de o ora. Multumesc, doamnelor! Cu telefoanele la deranjamente stai mult si bine pana se repara defectiunea. Undeva, lantul se rupe, iar service-ul acestei companii este de tot plansul. Experienta asta m-a facut sa ma decid sa renunt la abonament. Datorita d-nei Gaina, pe care nu o cunosteam, am dat 5 stelute pentru magazin. Pentru companie si service-ul ei, minus 5 stelute.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Cele mai proaste servicii posibile!! Sunam zile in sir pentru o defecţiune si nu răspunde decât robotul care ne pune sa ascultam o melodie....oare cu ce sunt ocupaţi toţi angajaţii atâtea ore??? Voi rezilia contractul garantat!

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Telekom Piatra Neamt!

Cunoşti firma Telekom Piatra Neamt? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Str. Republicii Nr. 1
  610005  Piatra-Neamţ
 2. Str. Republicii Nr. 16
  610005  Piatra-Neamţ
 3. Piata Stefan Cel Mare Nr. 7
  610022  Piatra-Neamţ
 4. Strada Ozana Nr. 11
  610151  Piatra-Neamţ
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere