Telekom Piatra Neamt, Piatra-Neamţ

Denumire:
Telekom Piatra Neamt
Adresă:
Bulevardul Republicii 2
Localitate:
610005 Piatra-Neamţ
Judeţ:
Neamţ
Telefon:
0233 204 304
Fax:
0233 232 932
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 5 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Telefoane Mobile, Telefonie Fixa, Telefonie Mobila, Internet, Accesorii Telefoane, Cartela Telekom, Servicii Mobile, Televiziune Prin Satelit, Internet Broadband, Magazine Telekom, Pachete Telekom, Servicii Wholesale

Informaţii detaliate despre firmă

Nume anterioare
Romtelecom

Păreri

4 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

doresc ca apelurile sa fie preluate mai repede

1 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Cand remediati o defectiune faceti-o cu mai mult profesionalism pentru ca la pima ploaie iar cedeaza, rezolvati in jonctiuni legaturule corect ca se aud tot felul de fasaieli , gajaieli etc

1 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

De cateva zile bune ma chinui sa vorbesc cu cineva de la voi pentru o defectiune.sunteti chiar nesimtiti.o sa fac o plangere impotriva voastra.nu se respecta normativele din contract.cum eu respect sa va dau bani lunar ,pe baza unui contract ,voi trebuie sa imi oferiti service ..etc OPC o sa aiba un cuvant de spus.

1 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am o defectiune la net de o lune si si jumatate si nu s-a remediat nici pana astazi. Ma duc efectiv cu vorba. Sunt ffff dezamagit.

Mada Ana
5 Stele

, cu mai mult de 6 luni în urmă

eu unul am o parere fff proasta despre telekom respectiv fostul romtelecom deoarece imi baga la pret cu mult dar repet cu mult peste cel din contract. spre exemplu eu am in contract de 110 lei dar imi vine de plata de la 290 lei in sus . spre exemplu in seara asta am primit sms pe telefon ca mi sa emis factura de 510 lei si nustiu cat. asta e prea de tot. luna care vine ma retrag de la ei chiar daca nu am decat un an inplinit si contractul e pe 2 ani. platesc cat trebuie dar neaparat ma retrag. mama zice sa ii dau in judecata ca nu as fi singurul suntem 3 blocuri si aproape toti vrem sa renuntam la ei si sa ii dam in judec ata. prima data nam vrut sai si dau in judecata . dar factura din seara asta a pus capac. gata nu ii mai las sa isi bata joc de oameni . cel putin nu de mine. ii dau in judecata si nu voi fi singur ci vom fi 17 oameni si cu dovezi clare . prost am fost cand nu am bagat in seama ce mi sa spus de catre toti apropiatii mei si de rude si anume ca voi regreta decizia luata. de aceea va informez si pe voi -....... un sfat ÷ mai intrebati si pe altii inainte dea lua o hotarare asa pripita si proasta ca mine.

Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

Salut,te rog sa imi spui si mie numele care apare pe contract,ma ppot interesa sa iti spun de ce anume platesti atat,sunt foarte curios ce se intampla,am mai auzit de clienti care p-latesc mai mult decat au abonamentul lunar deat de 5 ori suma mi se pare exagerat,revino cu numele complet de pe contract si adresa serviciilor si poate reusesc sa te ajut.lucrez la un partener telekom.

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Telekom Piatra Neamt!

Cunoşti firma Telekom Piatra Neamt? Împărtășește-ți experiența!